Tot és més fàcil del què sembla

arbre mates

Les mates són difícils si les observes pensant en tants números, signes estranys. Però, en realitat, tot es molt fàcil del què sembla. El centre de les mates és entendre-les i un cop les entens tot és possible. Molts treballs no es poden estudiar sense les matemàtiques. I el més important de tot serveixen molt en la vida.

Pot ser que no ens donem compte però les matemàtiques hi son a totes parts: quan anem al carrer, a casa….i les utilitzem sense pensar. Les mates són importats gràcies als números i els números són importants gràcies a les matemàtiques.

El que ningú s’espera de les matemàtiques és que a vegades no són exactes i quan comets un error no és de les matemàtiques sinó és de la persona perquè si no ho entén no sabrà per on agafar-ho.

Per això hem d’estudiar les mates,  perquè són el centre de la nostra vida, ens faran falta a tots llocs i es poden fer miracles a la vida, aconseguir treball, etc, però el més sorprenent és que a ningú se li pot donar malament ni són impossibles d’entendre perquè les mates les ha inventat l’ésser humà.

Laia Pérez Bueno
1r A ESO
Institut Bages Sud
30/01/2015

Deixa un comentari